Uram, kihez mehetnénk?
Örök élet beszédei vannak nálad.
János 6,68Klímaváltozás és a világ végeAz emberiség kipusztul…

…a klímaváltozás miatt!

Vagy mégsem?

Manapság kis gyermekeket és nagy sztárokat is felhasználva azzal ijesztgetnek minket, hogy hamarosan kipusztulunk, mert változik a klíma. Néha melegszik, máskor meg lehűl. De valóban félnünk kell?

Ha hiszünk Istenben és az Ő Igéjében, a Bibliában, abból pontosan megtudhatjuk, hogyan lesz vége ennek a földi korszaknak. Úgy, hogy:

Jézus vissza fog térni a Földre.

Azután pedig ezer évig uralkodni fog az Ő szentjeivel.

Ezt a Jelenések könyve 19,11-20,6 írja le.

Ennek a mostani kornak tehát nem úgy lesz vége, hogy elpusztulunk az ózonpajzs elvékonyodása miatt vagy a sok szén-dioxid kibocsátás miatt halálra tikkadunk. Nem. (Bár tikkadás lesz. Jelenések 16,8-9.)

A mostani korszakot Jézus fogja lezárni úgy, hogy visszajön erre a Földre. És ezer évig Ő fog itt uralkodni. És elhihetjük, hogy a Föld akkor jó kezekben lesz. Az Ő tökéletesen jó vezetése alatt lesz minden és mindenki.

Tehát nem kell félnünk.

Most sem.

A hitetlenek ijesztgethetik az embereket, de a mi hitünk és reményünk Istenben van. Boldog reménységünk van erre a földi életre és az örökkévalóságra is.

Tehát higgyünk Istennek és az Ő szavának. Sokkal jobban tesszük, ha ezekre alapozzuk az életünket, nem pedig az emberek mindenféle kigondolására.
Társoldalak:
Megtérés
Szentség
„Uram, kihez mehetnénk?
Örök élet beszédei vannak nálad."
(János 6,68)
Bibliai tanítások – Mucsi Ferenc 2023.